Trosku to uvedu na pravou miru.
Server DKTech mel zkoncit k 30.11.2013. Nebyl nikdo, kdo by domluvil hosting a pripadny prevoz serveru. Jelikoz toto byla vzdy ma prace, tak jsem se toho ujala. Prislo mi to jako hloupy duvod na ukonceni serveru. Bylo mi uplne jedno co tam pak pobezi. Zajimal me pouze presun.
C4 navrhli hraci. Ja sice ukecala framma aby to pustil, ale jen proto, aby tam na vanoce neco jelo. Nebylo mozne hned spustit GF. Po zmene HW byla v planu zmena na GF. Opet to byli hraci, co zalozili tema i na FB a tam zacali hlasovat. Pak byla myslim zalozena nejaka anketa na FB, ale o tom mam informace z druhe ruky. Nemam FB a neplanuji ho. Navic presun byl u konce, server bezel a tim moje prace zkoncila.
Tak asi tak.....
PS: WODY jak jsi tu psal, ze mame pripojeni i masinu.... ani jedno neni. A pokud nekdo rozjede server pod jmenem DKTech, tak pouze krade jmeno. S DKTechem to nebude mit nic spolecneho.
Jeste jednou preji vsem hodne zdaru at budete delat cokoliv. Bylo to tu fajn. Ja urcite nezapomenu. Par lidi me stvalo, par bylo super. Clovek si vzdy pamatuje to lepsi, tak za par let zustanou jen ty krasne vzpominky. Snad ti co byli na rozlucce si to uzili.