DKTech.cz - český Lineage 2 C4 server

Hlavní sekce => Diskuze s vedením serveru => Téma založeno: 7framm Září 29, 2016, 22:05:22 odpoledne

Název: Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: 7framm Září 29, 2016, 22:05:22 odpoledne
Kdyby měl ještě někdo zájem pod linkem je archiv s kompletním DKTech C4 serverem. V posledních letech jsem tyto soubory poskytoval lidem, kteří mě kontaktovali, rád bych je zveřejnil i zde.

https://uloz.to/!FaRLHPh6cOFe/dkt-public-7z

pwd: L5X3cpQaQLuE
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: bullid Leden 03, 2017, 23:21:10 odpoledne
Zdravím tě, je s podivem co vyvolá vstup na tuto stránku... nějak jsem zavzpomínal, šel na stránku dktechu, pročelt si historii... až s podivem věřit kolik u toho člověk proseděl času, prakticky celá střední a ještě kus navíc. Ale nelituji, na jednu stranu bych vrátil čas ;)

Toto je celý server včetně všeho? Myšleno dá se rozjet když ho nainstaluji na nějaké železo? Zrovna jsem si z práce přinesl starý server od HP :)
Že bych to zkusil ;)

Děkuji
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: 7framm Leden 04, 2017, 20:07:05 odpoledne
Soubory jsou kompletní, akorát doporučuji si najít návod na c4 ptr, není to zrovna instalování na pár kliknutí.
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: bullid Leden 05, 2017, 17:36:43 odpoledne
Ano koukám. Myslel jsem že je to server jako takový. Tj tedy jen databáze. Tak asi bych to možná nějak zvládnul :) ale stejně nemám PTS a ani jsem ho nikde nenašel na stažení. Měl bych možnost posadit do na symetrickou gigabitovou konektivitu což by asi stačilo a server co jsem přitáhnul je nějaký starý HP. Dvouprocesorový xeon ale má to koukám jen 6GB paměti což je nic. Diky tj lepší je tam 6x 15k 300GB disky což by asi stačilo. Ale i můj notebook ma více operační paměti takže nvm, to si rovnou můžu udělat virtuál na NTB ;)
Dá se někde stáhnout ten C4 PTS?
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: bullid Leden 05, 2017, 17:40:35 odpoledne
aha tak ted na to koukam znovu to je cely server? to má takovou malou kapacitu?
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: bullid Leden 06, 2017, 23:49:10 odpoledne
No nějaký návod jsem našel. Mohu jen poprosit. Jistě máš spousty zkušeností.
Je nějaký "best practice" jaký OS použít? Osobně bych asi hodil Windows server 2008 R2. Co jsem četl tak je potřeba x64
Nemám s tímto žádné zkušenosti ale zkusím se s tím poprat.

Děkuji
Název: Re:Soubory DKTech serveru C4
Přispěvatel: 7framm Leden 11, 2017, 18:47:30 odpoledne
Nejlepší byly windows server 2013 x64, ale na 2008 ti to poběží taky. Sql může být nejnovější express edice.